Consultoria

Serveisde consultoria

Des de Triangle oferim diferents serveis de consultoria que ajuden les companyies a millorar el seu rendiment i eficàcia de negoci. Concretament, desenvolupem tasques de consultoria retributiva i assessorem les empreses en el procés d'implementació del Pla d'Igualtat. Tenim experiència en tot tipus de sectors i amb empreses de qualsevol mida. Treballem sempre amb professionalitat i d'una forma propera, gestionant l'organització i els temps de manera ràpida, adequada i eficaç.

 

Sol·licita pressupost

Consultoria retributiva

Consultoria retributiva

A Triangle tenim una visió àmplia del mercat laboral en termes de remuneració. Els nostres consultors estan al corrent de les tendències salarials, cosa que ens permet de valorar amb criteri i assessorar els diferents candidats i clients amb qui treballem.

Classifiquem els rangs salarials tenint en compte el càrrec, el sector i la mida de l'empresa, i assessorem els nostres clients en la cerca de talent amb l'objectiu que aconsegueixin trobar professionals que s'ajustin als càrrecs que ofereixen.

Més informació

Per què cal elaborar un Pla d'Igualtat?

La Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, i el Reial Decret Llei 6/2019, d'1 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes estableix l'obligació per a totes les empreses de "respectar la igualtat de tracte i oportunitats en l'àmbit laboral". Per a determinades empreses, aquesta llei estableix l'obligatorietat d'adoptar mesures a través de la posada en marxa de Plans d'Igualtat a l'empresa.

Elaboració i implantació del Pla d'Igualtat

Elaboració i implantació del Pla d'Igualtat

Proporcionem les tècniques i eines necessàries perquè les empreses posin en marxa el seu Pla d'Igualtat. Oferim l'assessorament legal que les companyies necessiten i informem en tot moment de les modificacions o canvis legals que es van produint.

El nostre coneixement del mercat laboral i la nostra àmplia base de clients fan que ens plantegem accions adaptades i actuals.

Més informació

Logística del procés

1

Presentació de la proposta

Presenta la proposta la Direcció de RH/Direcció General de l'empresa juntament amb directors d'unitats de negoci, departaments o responsables implicats en el Pla d'Igualtat.

2

Constitució i formació del Comitè d'Igualtat

Es realitzarà en una sessió de treball presencial d'unes 8 hores per a la selecció dels membres del Comitè Permanent d'Igualtat i la constitució formal del mateix, a les instal·lacions que la Direcció de RH estimi més adequades.

3

Fase de diagnòstic

Presentació dels resultats a la Direcció de RH i la resta dels membres del Comitè Permanent d'Igualtat. Sessió de treball d'unes 2 hores en què es plantegen els enfocaments i accions possibles a cadascuna de les àrees.

4

Elaboració del Pla d'Igualtat i implantació

Sessió d'unes 4 hores de treball amb el Comitè Permanent d'Igualtat per a la selecció d'accions correctives i accions de millora, i establiment d'un cronograma per al seu desenvolupament i implementació.

Què aporta el Pla d'Igualtat a la teva empresa?

 • Més eficàcia i rendibilitat.

  Optimització dels recursos humans. Millor utilització de les qualificacions, la iniciativa i el dinamisme de les treballadores i treballadors.
 • Millor imatge externa i interna.

  La possibilitat d'utilitzar el distintiu Pla d'Igualtat realitzat per Triangle Talent en la imatge de l'empresa.
 • Més competitivitat.

  Preparació de l'empresa de cara al futur.
 • Més prestigi.

  Ser model d'empresa socialment responsable.

Ens adaptem a les necessitats de la tevaempresa

Contacta amb nosaltres
Contacta