Política de galetes

Política de galetes

Una galeta és un fitxer de text petit que s’emmagatzema al seu navegador quan visita pràcticament qualsevol web. Serveix perquè el web sigui capaç de recordar la seva visita quan torni a navegar per aquesta pàgina. Les galetes solen emmagatzemar informació de tipus tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuari, etc. L’objectiu de la galeta és adaptar el contingut del web al seu perfil i necessitats. Sense galetes, els serveis oferts per qualsevol pàgina es veuran reduïts notablement. Si desitja consultar més informació sobre què són les galetes, què emmagatzemen, com eliminar-les, desactivar-les, etc., si us pau, faci clic a aquest enllaç.

Galetes utilitzades en aquest lloc web

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a detallar l’ús de galetes que fa aquest web per informar-lo de la forma més exacta possible.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies:

Galetes de sessió per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. Així es combat el contingut brossa.

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el tràfic i volum de visites d’aquest web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per part de Google. Així doncs, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit l’haurà de dur a terme comunicant-se directament amb Google. Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè vostè pugui fer clic en botons del tipus M’agrada o Comparteix.