Candidats

T’identifiques
amb aquests valors?

Treball en equip, escolta activa, autocrítica, iniciativa, creativitat, respecte a les persones, flexibilitat... Aquest és el teu lloc.

A Triangle apostem per diferents formes de pensar i de fer les coses a través del compromís i una clara orientació al client.

Comença

Empreses que confien en nosaltres

Aquestes són algunes de les companyies amb què treballem a diari

Transfesa
Direct
BMW
Mercedes
AXA
Kaiku
Sintax
Renault
IBM
T Systems

Testimonis

“La meva opinió tant de Selectiva (Triangle) com de l’empresa on estic treballant gràcies a ells ha estat positiva.

Els donaria una puntuació màxima en formació, plantilla i relació entre companys. Estic molt feliç. Ara com ara, espero durar molt temps. Gràcies per tot a Selectiva (Triangle).”

Juani González
Allianz

"La meva experiència amb Selectiva (Triangle) ha estat estupenda. Al poc temps d’apuntar-m’hi ja vaig tenir la meva primera entrevista i, actualment, encara sóc a l’empresa. Les sensacions són molt bones. El tracte ha estat molt proper i molt agradable en tot moment. Moltes gràcies per l’oportunitat."

Eva de Castro Ortiz
Allianz

"He treballat amb Selectiva (Triangle) en vàries ocasions; destaco d’ells la seva serietat, la seva rapidesa en la gestió de processos, la qualitat humana del personal i el seguiment que fan del treballador. A més, sempre valoren el teu currículum per a futures vacants que s’ajustin al teu perfil."

Yasmina Sánchez Camaño
Allianz

“Selectiva (Triangle) destaca perquè disposa d’un equip de professionals molt qualificat i perquè durant tot el procés de selecció ha rebut un tracte cordial, proper i de confiança que ha fet que finalment em decanti per la seva vacant sense dubtar-ho.”

Miguel Gómez
Edilfar

“Són professionals, el tracte és agradable i proper, la comunicació és fluida i el procés ha estat àgil i ràpid. Sens dubte, m’he sentit molt a gust durant tot el procés.”

Natalia Santamaría
Aplictec

“Vull destacar l’agilitat, la rapidesa i el feedback constant rebut per part de l’equip amb un tracte, a més, molt proper. Estic totalment satisfet amb el resultat i amb l’encert en l’elecció del projecte.”

Carlos Martínez
Confederación Hostelera de España

T’ajudem a trobar feina

Creiem tant en el talent que volem comptar amb el millor equip possible per fer que les empreses i els candidats es trobin. Si vols aconseguir una feina, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.
Envia el teu currículum