Formació

Procés detreball

T’aportem una solució de formació a la mida de la teva empresa per desenvolupar al màxim les competències, habilitats i capacitats dels teus equips, en tots els nivells de la companyia. El nostre equip de consultors especialitzats avalua amb tu els punts febles i forts del teu equip i desenvolupa un pla de formació precís, tot implicant-hi els teus professionals en despertar en ells l’interès per millorar i créixer professionalment.

1

Detecció de necessitats

Analitzem la situació i executem les eines de detecció: objectius, qüestionaris, avaluacions de 360º, dinàmiques de grup, sessions de pensament de dissenyador...

2

Determinació d’objectius

Incloent-hi àrees de millora, KPI a superar...

3

Disseny i execució del pla

Determinem les eines necessàries per assolir la millora desitjada: sessions de formació presencials, tallers, formació en línia, sessions d’orientació, sessions de pensament de dissenyador, sessions de desenvolupament d’habilitats de neurogestió.

4

Avaluació

Avaluem les millores assolides i elaborem informes dels programes informatius.

Formació en línia

Formació en línia

Més de 500 cursos en línia que complementen la formació a mida:

  • Sectorials: administració i gestió; automoció; comerç i màrqueting; electricitat i electrònica; producció mecànica; hostaleria i turisme; càrnies; informàtica i comunicacions; serveis socioculturals i a la comunitat.

Més

  • Generals: ofimàtica; estratègia empresarial; xarxes socials; eines 2.0; jurídic; habilitats; màrqueting; finances; transformació digital; idiomes.

Formació presencial / tallers

Formació presencial / tallers

Oferim formació presencial i tallers de desenvolupament d’habilitats competencials, dissenyats i implementats pel nostre equip i adaptats a les necessitats del client. Amb un enfocament molt pràctic, generem una experiència que desperta l’interès per millorar i ofereix les eines precises per assolir aquesta millora. Entre d’altres, hem realitzat:

  • Comunicació efectiva.
  • Lideratge eficaç.
  • Com motivar els teus equips.
  • Gestió efectiva del temps.
  • Reunions eficaces.
  • Tècniques de control de l’estrès.
  • Tancament de vendes.

Ens adaptem a les necessitats de la tevaempresa

Posa’t en contacte amb nosaltres

Contacte