Preguntes més freqüents

No et quedis amb el dubte!

Enviant-nos el currículum al correu: cv@trianglerrhh.es

Espera un temps i el compte es desbloquejarà.

Sí, entra al teu perfil i fes els canvis que necessitis.

Entra de nou al teu perfil i fes els canvis que necessitis.

És clar que sí. Triangle t’inclourà als seus processos de selecció sense cap cost.

Si vols treballar al nostre Centre Especial de Treball has de tenir un grau de discapacitat igual o superior al 33 % i enviar-nos el teu currículum.

El departament de RH fa un seguiment des del moment en què t’incorpores a la nostra plantilla, tant si ets a los nostres oficines com si ets a les oficines del nostres clients.

En funció del tipus de feina que realitzin i el lloc on estiguin ubicats, els nostres treballadors gaudeixen d’una sèrie de beneficis socials com, per exemple: assegurança de vida, retribució flexible (tiquets de menjar, assegurança mèdica, targeta de transport, guarderia, formació), o descomptes en productes i serveis.

Respectem les teves dades personals segons la LGPD.

Si hi ha una oferta que t’interessa, inscriu-t’hi: si t’ajustes al perfil, un consultor et trucarà per tancar una entrevista; després s’iniciarà el procés de selecció específic per al teu lloc de treball.

Els problemes més habituals solen estar relacionats amb el teu correu electrònic (confirma que és el correcte), amb l’oblit de la teva contrasenya (pots recuperar-la si ho necessites) o amb alguna de les teves dades (comprova que totes siguin correctes). Si després de seguir tots aquest passos segueixes tenint problemes, escriu-nos a: info@trianglerrhh.es

Un cop que t’has apuntat a una oferta, pots trucar al consultor que està realitzant la selecció i fer un seguiment de l’oferta. També pots crear una alerta perquè t’avisin de les ofertes que s’ajustin al teu perfil. Et recomanem que t’apuntis a ofertes perquè el teu currículum passi a formar part de la nostra base de dades.

Ens preocupa el desenvolupament de les persones. Per això realitzem les formacions que el treballador necessiti.

Pots visitar la secció de Candidats del nostre web.

Pots visitar la nostra secció d’Ofertes i apuntar-t’hi.

Entra a la nostra secció de Treballadors a l’Àrea Privada.